Världens minsta hund dog i magsår

dog.jpg

Scooter skulle ha kunnat vinna titteln världens minsta hund, som 6 månader gammal vägde den bara 400 gram. Scooter hann aldrig tävla för titteln världens minsta hund, ty den dog i förra veckan efter att ha ramlat ur skötarens hand.

Scooter blev bara 400 gram, den slutade upp att växa då den var 2 månader gammal, Scooter som var av rasen malteser fick plats i en tekopp. Tyvärr slutade Scooters liv allt för tidigt efter att den fallit ur sin skötares hand och brutit benet. Medicinerna som Scooter fick i samband med benbrottet orsakade magsår vilket Scooter inte klarade av utan den dog.

World’s smallest dog dies at six months

Världens minsta hund är död

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Världens minsta hund dog i magsår

  1. Julia skriver:

    Så söt!Jag förlorade också min hund på ett väldigt drastiskt sätt. läs gärna på min blogg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.