Hundarna i Knivsta kommer att få koppeltvång

På torsdag skall ett beslut tas i frågan om koppeltvång på hundarna i Knivsta och Alsike tätorter.

Det kommer även att bli förbud att ha hundar lösa vid idrottsplatser, badplatser och motionsspår. Bakom förslaget ligger en Knivstabo som för ett halvår sedan blev attackerad av en rottwieler. Kommunalrådet Göran Nilsson som själva drivit kennel ställer sig positiv till koppeltvång.

Koppeltvång på hundar i Knivsta

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 Responses to Hundarna i Knivsta kommer att få koppeltvång

  1. Codliver skriver:

    Jag är också positiv till koppeltvång, eftersom långt ifrån alla hundägare har sån pli på sina hundar att de lyder när husse/matte kallar dem tillbaka.

  2. Dog News skriver:

    Jag anser också att alla hundar skall vara kopplade. Jag blev överfallen av en hund som slet sig ur halsbandet förra helgen, då hunden hoppade upp mot mig och bet sig fast i min jacka höjde jag knät för att skydda mig. Då påstod ägaren till hunden att jag sparakde hans hund. Koppeltvång och dyra böter till den som inte sköter sig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.