Polisen ingrep inte vid hundmisshandel

I förra veckan skall en hund ha blivit svårt misshandlad av sin ägare, händelsen skall ha skett natten till tisdagen vid midnatt utanför och i ett parkeringsgarage på Rådmansgatan i Landskrona. Vittnen tillkallade en polispatrull, då patrullen kom till platsen skall polisen inte ha ingripit utan hundägren skall enligt vittnet ha fortsatt misshandla sin hund inne i ett stängt garage.

Hunden beskrivs som en pittbull eller amstaff, ägaren var i 20 års åldern och han skall ha sparkat hunden på halsen och slagit hunden med kopplet. Hunden skall ha gnytt och klagat högljudt av smärta från sparkarna och slagen från sin ägare, allt medan hundägarens kompisar hejade på.

Polisen har en annan version av vad som skedde vid deras ankomst till platsen, hundägaren skall ha försvunnit från platsen så det fanns inget som polisen kunde göra.

Polisen stoppade inte misshandel av hund

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.