Är du lik din hund?

Är du lik din hund? Då kan du vara med och tävla om smaskiga tuggben för din hund och trisslotter till dig själva. Tidningen NA har just nu en tävling för dig och din hund, nedan kan du läsa fakta om tävlingen.  

Så här tävlar du:

Skicka in en bild på hund och hundägare, ihop med namnuppgifter, hundras, bostadsadress och telefonnummer. Vinnande duo kommer att belönas med ett gigantiskt tuggben samt åtta trisslotter. NA:s familjelivsredaktion vill dessutom uppmärksamma vinnarparet i ett större reportage. De kommer även att publicera övriga tävlingsbidrag i papperstidningen. HÄR finner du mera info om hur du skall sända in dina bilder.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.