Dog days of summer

parade.jpeg

The San Diego Padres ”Dog days of summer” är en tillställning som årligen ordnas av San Diegos basball team , där alla husdjursägare kan ta med sina djur till arenan där man håller en parad. Man har trevligt tillsammans med sina vänner och djur, för det mesta är det hundar som deltar i paraden. Jag har fått denna härliga bild från min vän Tammee i Usa, det är hennes Pomeranian Skeeter som får sitta i famnen på baseball lagtes maskot Blue/Meow-a blue cat. Teamet har också en annan maskot som kallas Ruff-a red dog. 

På YouTube kan du se ett annat galet klipp från paraden där en hund kör omkring på en motorcyckel, kolla HÄR Det skall vara USA för att hitta på något sådant.


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.