Två hundar i vilt slagsmål

Igår morse hamnade två hundar i vilt slagsmål efter att en amstaff slet sig från den plats där den stod bunden utanför en affär i Malmö, amstaffen gav sig på en blandrashund som befann sig en bit därifrån.

Amstaffen bet sig fast i blandrashunden och man var tvungen att tillkalla polis, som med hjälp av bland annat pepparspray lyckades få amstaffen att släppa taget om den andra hunden. Den skadade hunden fördes till veterinär där den sövdes ned, den hade bla brist på blod efter att ha förlorat så mycket blod av sina bitskador. Hunden kommer troligen att överleva trots sina skador. Det fanns många upprörda människor som vittnade hela händelsen, och marken var nedfläckad av blod. Amstaffen är omhändertagen av polisen och ägaren är misstänkt för brott mot lagen om tillsyn av hund och katt.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.