Får inte bli begravd med sina hundar

urna.jpg

Skådespelaren Ulfs Larsson gick bort i förra veckan, hans sista önskan var att få bli begravd tillsammans med sina älskade hundar, men lagen sätter stopp för Ulfs önskan. Det är förbjudet att begrava hundar på kyrkogården i Sverige.

Hundarna Ossian och Douglas som Ulf Larsson önskade få begravas tillsammans med, gick bort för ett par år sedan, man har sparat dem i små urnor i lägenheten. Som lagen ser ut idag kommer hundarna att förbli i sina urnor medan husse blir begravd utan dem.

Ulfs sista önskan – bli begravd med sina hundar

Jag har tidigare tänkt mycket på denna lag, jag själv har en stark önskan om att en dag få bli begravd tillsammans med mina hundar. Jag har funderat på alla möjliga tänkbara sätt för att kringgå reglerna, kanske kan man strö ut min aska tillsammans med hundarnas aska på annan plats? Hoppas på en lagändring då jag ogärna vill kremeras.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.