Luktar bluffannons

chihuahua.JPGJust nu figurerar en mycket tveksam annons på Mjölbytorget.se en chihuahua valp som säljes till priset av 3500 sek inklusive leverans från Newcastle.

Se upp för fällor på annonstorgen, låter det för bra för att vara sant så är det oftast det också. En renrasig chihuahua valp kostar långt mera än 3500 kronor och om den skall levereras från Newcastle enda hem till dig i Sverige så går flygbiljetten på tusentals kronor. Nej, tänk förnuftigt innan du betalar in en summa pengar för en valp som du troligtvis aldrig kommer att se, detta gäller även din pengar.

Rådgivare på konsument Europa säger till Corren:  ”När du köper av en privatperson gäller inte konsumentskyddande lagar utan då gäller köplagen, vilket gör att du inte har ångerrätt och samma möjligheter att reklamera varan. I fall som detta kan jag bara råda köparen att vara extremt försiktig”.

Valpannons förbryllar

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.