Skriv på för att rädda hunden Maljos liv

Igår skrev vi om hunden Maljo som råkade illa ut då familjen Johansson flyttade till Norge, ovetandes om att det var förbjudet att äga rasen Amstaff i Norge, nu vill polisen i Norge avliva Maljo. Kampen om Maljo är inte bara färgat i rosa utan den väcker ont blod hos många, så HÄR skriver en av bloggarna jag besökt.

Sedan 23 februari i år har det varit en ständig kamp om Maljo, plisen beslagtog hunden och man har gått enda till Tingsrätten för att lösa fallet. Polisen vägrar släppa hunden trots att ägarna vill köra Maljo raka vägen till Sverige. Läs hela inlägget HÄR

Vill du vara med och påverka hunden Maljos öde, skriv då på listan genom att sända ett mail till  majlo@aftonbladet.se Skicka ett tomt mejl – skriv bara namn och ort i ämnesraden

Följ den mycket häftiga diskussionen med över 500 kommentarer på AB här och HÄR

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på Skriv på för att rädda hunden Maljos liv

 1. Erika skriver:

  Sadistiska idioter!

 2. Anette Johnsson skriver:

  Dra inte alla hundar över samma kam, de finns även småhundar som kan va ilskna.

 3. johnnydp skriver:

  Ge tillbaka hunden,era idioter

 4. Milla skriver:

  Då oftast problemet ligger hos hundägaren så kommer Norge med detta resonemang inte ha några tillåtna raser kvar i landet.

 5. Jenny och Andreas skriver:

  NORGE ! LÄMNA SNARAST den ÄLSKADE hunden MALJO till sin FAMILJ och TRYGGHET ! GE VÄRLDEN ETT LYCKLIGT SLUT OCH FRAMTID ! NORGE – AGERA NU !

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.