Griskultingen som tror hon är en hund

pig.jpg

Prudence var en väldigt liten och sjuk kulting då hon föddes, ägaren beslöt att avliva henne, men en djurorganisation i brittiska Thorrington klev in som en räddande ängel för lilla Prudence, de tog hand om henne och gav henne ett nytt hem.

Prudence var bara fem veckor gammal då hon blev adopterad och fick bo tillsammans med sex hundvalpar. Nu tror hon att hon är en hund, hon jagar pinnar och leker vilt tillsammans med hundarna. Meningen var att grisen skulle flytta till en bondgård då hon vuxit till sig men nu har alla vant sig med henne så hon får stanna för gott.

Prudence think she is a dog

Grisen Prudence tror hon är en hund

The pig who think’s she is a dog – kolla video på länken

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Griskultingen som tror hon är en hund

  1. Pernilla Wallette skriver:

    Men gud vad gulligt. Han var så söt;)kram nilla i wiwa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.