Jämthund efterlyses i Bollnäs

Bettan Eriksson i Hårga vädjar till de killar som natten till lördagen stannade bilen och plockade upp jämthunden King. Snälla ni lämna tillbaka vår älskade hund King.

Jämthunden King försvann hemifrån på fredagkväll, det sista man sett av hunden var då en ambulanspersonal på väg från Gävle pratat med två killar klockan halv tre på natten. Killarna hade stannat sin bil och plockat upp den trötta och genomblöta hunden. Killarna sa att de hade försökt få tag på polisen men stationen var stängd, så de erbjöd sig att ta hand om hunden och lämna över den till polisen så fort som möjligt. Vilket tyvärr inte har skett. Så snälla killar, kör hunden till närmaste polisstation omedelbart, för matte väntar på sin King.

Försvunnen hund upplockad i bilDet här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.