Tigers son Indy gjorde utställningsdebut i juniorklassen

indy.JPG

Tigers son Indy gjorde en dunderdebut i juniorklass i utställningsringen i Växjö idag, som precis fyllda 9 månader vann Indy juniorklassen och slutade som BH 4 totalt. Tiger själv blev BIM med Cacib, vi är otroligt nöjda och tackar domare Antonio Di Lorenzo från Italien.

vaxjo.JPG

Tack Natalie för bilden på mig och Indy

Indy är en svårvisad liten kille och jag stod inför ett mycket svårt beslut då jag hade både Tiger och Indy som klassvinnare, vilken av dem skulle jag visa upp och vilken skulle min dotter Zabrina visa fram? Zabrina har inte varit i ringen sedan hon var 8 år gammal och ingen av hundarna visar sig gärna med en främmande handler. Jag satsade på Tiger men fick av domaren efter bedömingen veta att han hade valt Indy som BIR om jag visat fram honom själva i bhklassen…..Indy har framtiden framför sig, kul att veta att domaren gillade mina hundar så mycket.

Grattis till alla andra placerade och till Kristina med Kakan som BIR samt till Kate och Natalie med ny S CH på Tango.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tigers son Indy gjorde utställningsdebut i juniorklassen

  1. Kate Bergh skriver:

    Tack för gratulationen ! Och Grattis till de övriga placerade!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.