Liten pojke svårt biten av rottweiler

rottis.jpg

 

En liten pojke blev idag attackerad och svårt biten av en rottweiler i Helsingborg. Pojken kördes av polisen med ilfart iväg till sjukhuset, med mycket allvarliga bettskador på armar och ben.

Nära intill platsen där attacken hände ligger en förskola. Vittnen berättade att de hade sett en samling människor och hunden en bit längre bort men då polisen kom till platsen var hunden borta.  Hunden rastades av den lilla pojken och hans kompis.

Barn och hundar skall aldrig lämnas ensamma utan uppsikt, det är mycket ansvarslösa föräldrar som tillåter sådant, hoppas detta lärde alla småbarnsföräldrar något nu så att inga flera barn utsätts för liknande situationer!

Rottweiler till vansinnesattack mot pojke

Ung pojke svårt biten av hund

Pojke attackerad av hund

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Liten pojke svårt biten av rottweiler

  1. Nblomman skriver:

    Dåligt vinklad bild.. Jag har själv en rottis och bara för att detta händer så ska ni lägga ut den värsta bilden ni hittar. Jag tränar lydnad och ska försöka utbilda oss till väktare.. Varför lägger ni inte ut bilder på när andra hundar gör något det ska bara vara såkallade kamphundar som ni lägger ut och blottar. Så tragiskt..

    • Dog News skriver:

      Nblomman> Du har troligen inte läst hela bloggen, för du måste ha missat våra inlägg om attacker från Golden retriver osv. Lycka till med din hunds utbildning.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.