WSPA kan stoppa djurmisshandel, men behöver din hjälp!


WSPA arbetar med att stoppa lidandet bland djur globalt.
WSPA förbättrar bland annat förhållandena för det stora antalet
gatuhundar som lever ett otryggt liv på världens gator och torg.


WSPA hjälper till med veterinärvård och medicin för att underlätta
livet för arbetsdjur som arbetar hårt utan att få tillräckligt med mat,
vatten och vila.

För bara 3 kronor om dagen kan du förändra hundarnas liv för alltid.
Är det inte värt pengarna? Klicka här för att läsa mer och ge ett
valfritt bidrag.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på WSPA kan stoppa djurmisshandel, men behöver din hjälp!

  1. Danielle skriver:

    Hej, jag undrar vad dina pommar äter. Min pom har ätit royal canin. Nu är han 16 månader och har matvägran. Har provat med nästan allt: han har gått utan mat i 2 dygn (vet, rekommenderade det) lägga fram foder, ta bort foder, blanda med köttfärs (han petar bort fodret), bland med saltfri buljong (han smakar bara), byt till RC sensible (han åt i 2 dggr och tröttnade). jag ger inget annat än foder och han vägrar äta. Om jag ger kött äter han såklart. Vad ska jag ge vovven? det börjar bli orutinerad med maten, då han strejkar och till slut får han det han gillar: kött. Detta problem har vi haft i två månader nu, till och från.Har du några goda råd? tack på förhand /DanielleDu kanske har några bra tips?

    • Dog News skriver:

      Hej Danielle,Det är inte alls ovanligt att de matstrejkar ibland, och om de då upptäcker att man får något godare efter någon dag eller så då kan de fortsätta matvägra vilket din pom nu har gjort. Börja så här: Ha alltid färskt vatten framme. Erbjud fodret han äter idag morgon och kväll i små portioner, vill han inte äta så tar du bort det efter ca 1 timme. Han kan vara utan mat i 2 dagar bara han dricker vatten, naturligtvis utgår jag från att han är frisk för övrigt? Jag är ganska säker på att han börjar äta sitt vanliga foder om du INTE blandar i något annat utan ger enbart det foder han är van vid. Ge absolut inget tillskott varken kött eller annat. Om du vill byta foder så måste det ske väldigt försiktigt utblandat i det vanliga fodret, detta skall ske över ca 1 veckas tid. Mina hundar äter Specific Skin&Joint som är väldigt smakrikt och innehåller ganska mycket fett så man får vara försiktig så de inte går upp i vikt. Det bästa är att du får din hund att äta sitt nuvarande foder innan du gör ett byte till annat foder. Jag tror att din hund har upptäckt att han får godis inblandat i fodret och därför matvägrar han?Berätta gärna hur det går för er.Lycka till!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.