Linda kan prata med din hund – bluff eller sanning

donna3.gifHästviskare finns de? Linda säger att allt började då hon mötte en labrador som sa till henne att den hade ont i höften. Linda gick hos psykolog en tid för att hon trodde hon höll på att bli galen, man kan väl inte prata med hundar?

Tror du att någon kan prata med din hund och säga hur den mår, om den har ont eller så? Jag läste en artikel idag om Linda som säger sig kunna se de döda och prata med hästar och hundar. Min dotter utbrast genast att det kan jag också mamma, det är lätt förtjänta pengar att lura folk som tror på sådant.

Men vad tror du, finns det männsikor som Linda som faktiskt kan prata med människor? Linda säger i artikeln att hon pratat med en tax som alltid rymnde, hon berättade till taxen varför den efter varje rymning fick sitta fastspänd i en löplina. Efter att Linda haft det samtalet med taxen har den bara rymt en enda gång, idag springer den lyckligt lös på gårdsplanen och slipper sitta i löplina. Är detta ett sammanträffande eller kan Linda faktiskt prata med djur?

Jag är väldigt skeptisk till detta trots att jag hört om en person i min närhet som haft problem med sin hund, han tog hunden till en kvinna som kunde prata med hundar. Min bekant var helt salig efter det besöket och han var hel säker på att hon visste vad hunden tänkte och tyckte.

Själv har jag för många år sedan besökt en av landets bästa och mest kända spåkvinnor som sägs kunna se in i framtiden, pyttsan heller hon såg inte heller att mitt liv bestod av hundar. Inte en endaste gång nämde spåkvinnan mina hundar, hon såg dem inte trots att hon såg en del som skulle kunna stämma in på mitt liv. Vid ytterdörren då jag skulle gå, frågade jag henne om vad jag skulle göra med hundarna som jag hade, då det hon sa till mig betydde att jag inte skulle kunna ha några djur, hennes svar var sälj dem. Alla som känner mig vet att ett liv utan hundar är inget liv alls. Så min tro på att någon kan se in i framtiden eller prata med djur är väldigt liten. Överbevisa mig gärna.

Jag kan höra vad hästar säger

Nu har jag slutat undra varför jag kan prata med djuren

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Linda kan prata med din hund – bluff eller sanning

  1. Fundersam skriver:

    Hmm, förmodligen en överdrift som vanligt… Skulle hon höra meningar vad djuret sa, så skulle bevisföringen vara väldigt specifikt och ”one of a kind”. I verkligheten är det ett sätt att marknadsföra sig, som de flesta utan förmåga måste göra. Förmodligen kommer det saker som är allmängiltiga och som till stor del går att utläsa genom hundens & mattes beteende. De flesta klienter fyller själv i informationen om djurprataren är i närheten. T.ex. Han(hunden) säger att han har en kompis som han träffar ganska ofta och som han gillar väldigt mycket, men hon är inte lika väl uppfostrad som honom. hennes matte har lite svårt att förstå hur hon ska nå fram till henne… O.s.v… Som ni förstår lämnar liknande uttalanden ganska stort uttrymme för en tolkning och matte vill ju att det ska vara så… Det spelar på att klientens hund & matte är bättre, vilket tilltalar klienten… och voila, en fantastiskt djurpratare! Nej, spela in på band och lyssna vad hon egentligen säger och lyssna på vilka ledtrådar som ni själva ger henne. Jag hsr provat detta själv och är till och med certifierad djurpratare, men tror inte alls att det går att prata med djuren, mer än att tolka djurens och mattes signaler i så fall… som gärna hjälper till att fylla i informationen.Och som vanligt, en lysande undersökande jornalistik i artikeln… Not.

  2. Ister skriver:

    Nä, det där tror jag inte ett dugg på!

  3. Hunne skriver:

    Var kan man få tag på denna fantastiska kvinna. Jag vill tala med henne.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.