Sveriges första webshop med ekoprodukter för hundar

matskål.jpg

Miljövänliga hundskålar tillverkade av bambu och risskal. 100% återvinningsbara.

Linda Edeen är först i Sverige med att öppna en webbshop med endast ekologiska produkter för hundar. Idén till ekoshopen föddes då Linda själv letade efter giftfria leksaker till sin aussievalp i somras och upptäckte då att det var mycket svårt.  

I ekoshopen finner du alla tänkbara ekoprodukter för din hund. Samtliga produkter i sortimentet är giftfria och innehåller naturliga ingredienser. Produkterna är antigen, ekologiska, kravmärkta, återvinningsbara eller tillverkade av återvunnet material.

Linda Edeens företag www.ecodog.nu tänker på miljön och hundarnas bästa!


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.