Best Western erbjuder hundvänliga hotell och VID-kit

dog-and-man.gifBest Western har just nu en kampanj om sina hundvänliga hotell, där hundarna skall få ett VID-kit som är framtaget  i samarbete med  Dog Artist, VID står för Very Important Dog. Best Western vill med andra ord att alla i familjen skall känna sig lika välkomna.

Vi bodde på ett av Best Westerns hundvänliga hotell för 2 veckor sedan men vi fick inget VID-kit, trots att vi betalade 500kr extra för hunden. Även i senaste Hundsport kunde man läsa om en man från Onsala som var väldigt upprörd över Best Westerns höga extrapris för en hund. Kanske är det VID-kitet som kostar?

HÄR kan du se ort för ort var du finner ett hundvänligt hotell.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Best Western erbjuder hundvänliga hotell och VID-kit

  1. Tanja skriver:

    Tycker det är kanon att hundhotellen ökar!Priset för hund på Best Westerns hotell är väldigt individuellt, vet att vissa endast tar 200kr. Detta är ju något som de enskilda hotellen bestämmer själva och det har inget medsjälvaste V.I.D kiten att göra.Men helt klart borde det väl kännas mer motiverat att betala lite mer om man vet att man får något bra i andra ändan.

    • Dog News skriver:

      Hej Tanja, Tack för ditt besök hos oss! Instämmer att det är kanonbra att det finns fler och fler hotell som tar emot oss med hundar och jag ser framemot att få ett V.I.D-kit nästa gång då jag är väldigt nyfiken på innehållet:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.