Djurplågare åkte dit efter nätkampanj

Nu har den litauiska mannen Svajunas Beniuk, som kastade ned en hund från en hög bro äntligen åkt dit för djurplågeri. Mannen lät sin kompis filma honom då han stod uppe på bron och lät hunden störta ned mot en säker död.

Hunden överlevde som ett mirakel, den fick vård för sina benbrott och invärtes skador. Se bilder HÄR

Mannen var dum nog att lägga ut filmen på internet, detta fick djurvänner att se rött och mannen kunde tack vare en nätkampanj sättas dit för djurplågeri. Kampanjen löd, Hitta honom, grip honom, detta meddelande sändes värden över och till sist anmälda mannen sig frivilligt hos polisen. I USA har Facebookgrupper skapats för att mannen ska dras inför rätta.

Slängde hund från bro – la ut på internet

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.