Chihuahuan Rambo förlamades efter veterinärbesök

Chihuahua valpen Rambo förlamades i samband med att veterinären drog ut hans mjölktänder. Matte Katarina Olmkvist tror nu att veterinären har gjort sig skyldig till en felbehandling och därför anmäler hon fallet till Veterinära ansvarsnämnden. Katarina vill att veterinärens licens skall dras in.

Rambo behandlades på Hallands djursjukhus och direkt efter att han vaknade upp från sin narkos betedde han sig konstigt. Veterinären sa att det kunde ta några dagar innan narkosen släppte och att de skulle avvakta. Rambos tillstånd försämrades och till sist slutade hans muskler upp att fungera, då kunde han inte stå upp längre. Katarina tog valpen till en annan veterinär som konstaterade meningit, hjärnhinneinflammation, som valpen kunnat få till följd av kraftig nedkylning i samband med narkosen. Rambo har gått på kortison -behandling i över 4 månader nu och det ser ut som om sjukdomen börjar släppa taget om lilla Rambo.

Valpen Rambo kan inte röra sig


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Chihuahuan Rambo förlamades efter veterinärbesök

  1. Pingback: Hund dog av narkos |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.