Pedigrees underbara julreklam får mina hundar att skälla

ATT00012.JPG

Pedigree kör just nu en underbar julreklam på TV, där man uppmanas att komma ihåg sina fyrfotade vänner i jul. I reklamsnutten sitter några hundar och skäller för att påminna sina ägare om att de också vill ha en godbit till jul.

Varje gång vi ser att denna reklam visas på TV är vi tvugna att skruva ned ljudvolymen alternativt byta kanal för att undvika att alla hundar skall skälla i kör hemma hos oss. Någon annan som har samma ”problem”?

our_baby_lexie.gif

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Pedigrees underbara julreklam får mina hundar att skälla

  1. Erik skriver:

    Samma problem här !!Det säger ju bara en sak. Att dom på pedigree själva inte är hundägare!Visst en söt reklam med en super produkt !!!Men helt allvarligt, ren idioti att marknadsföra sig med denna reklam…Bojkottar produkten, precis som andra hundägarvänner

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.