Jag tappade 11 kg med activedog

activedog.jpeg

Jag skrev i våras om att jag och Tiger hade gått med i activedog, en sajt där man samlar poäng för varje aktivitet man gör tillsammans med sin hund.

Jag anmälde mig och Tiger till activedog i våras och som ni kanske kommer ihåg så hade Tiger fram till i juni tappat ca 400 gram i vikt, vilket motsvarar ca 15% av hans egen vikt. Själv har jag nu tappat hela 11kg i vikt genom att aktivt röra på mig tillsammans med Tiger. Jag och Tiger rekomenderar activedog till alla som har hund, tillsammans kan ni förändra ert liv och må mycket bättre. På köpet deltar ni i activedogs månadslotteri.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på Jag tappade 11 kg med activedog

 1. BeataMorot1 skriver:

  Ska kolla upp det:) Verkar motiverande!//B

 2. :)))) skriver:

  Jag har tappat 22 kilo av att bli jagad av ilskna hundar. De e träning de.

 3. brunettdonna skriver:

  Ja, det undrar jag om jag och Nisse kan börja träna tillsammans. Men så fört jag sätta koppel på honom så börja han liga och söva. har du någon aning om träning motivation för en överviktig katt?=^-^=

 4. Pernilla skriver:

  Hejsan… Väldigt motiverande gick precis själv med i activedog…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.