Vill din hund äta och bo lyxigt

Ny öppnade Red Coffee  på Skanstorget i Göteborg är Göteborgs första café för hundar. Här serveras det godbitar för både matte, husse och hunden. Även i Luleå finns det ett hundkafé och i Stockholm finns det ett flertal, på Himmelska hundar kan hunden även få zonterapi eller psykologhjälp medan matte fikar.

Det som inte finns i USA det behöver man inte heller, så hundarna i USA kan njuta av minst lika fina hotell och tjänster som vi människor.  I amerikanska Austin finns SAD Dog Sushi  där hundarna kan beställa sushi rullar, nigiri och sashimi. Vill din hund beställa godis på internet så går det bra att surfa in på  Izzyyumyums.com  .

Skulle din hund vilja gå på skönhetsbehandling eller shoppa kläder och accessoarer skall ni besöka Pussy and Pooch i Los Angeles . Hundarna har även ett alldeles eget flygbolag som bara transporterar djur, gå in på Pet Airways  om din hund skall ut och resa. Vill din hund bo riktigt lyxigt skall du ta in på D Pet Hotels i Hollywood  detta och lite mera skriver expressen om i sin artikel Nu får djuren äta sushi och gå på spa 

What a dog house 

Bildspecial

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vill din hund äta och bo lyxigt

  1. Rebecka skriver:

    Cafét på skanstorget är rena skämtet enligt mig och mina vänner. Det är inget att hurra för. Allr annat än lyxigt… Tyvärr tycker jag. Åker hellre till centralhuset och fikar på Espresso House, där smakar det bra. MVH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.