Kalifornien svämmar över av hemlösa chihuahua hundar

Det är mycket ledsamt att läsa att delstaten Kalifornien bokstavligen svämmar över av hemlösa chihuahua hundar. På ett hem för övergivna hundar i Oakland får man in uppemot 10 hemlösa chihuahua hundar dagligen.

Nu har det uppstått problem med utrymme för alla dessa dvärghundar, man klarar inte helt enkelt av att ta emot flera chihuahua hundar eller andra raser. Man har varit tvungen att sända dem till andra delstater där det inte har varit några problem med att finna nya hem till dem.

Fenomenet chihuahua tog sin början för ett antal år sedan då Hollywoods stjärnorna började visa upp sig med sina knähundar, modet spred sig snabbt och nu får hundarna lida pga denna modefluga som stjärnorna drog igång. Problemet är specifikt för Kalifornien och därför drar man slutsatsen att det till största delen är stjärnornas fel. Man kan undra om Paris Hilton är nöjd nu, kanske fröken Hilton borde skänka en del pengar till dessa hemlösa hundar.

Kalifornien dränks av hemlösa knähundar

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.