Nordisk och Finsk Winner 2009 i Helsingfors

suomen lippu.gif

Idag är vi ”hemma” i Finland på Finsk Vinner utställning i Helsingfors Mässcentrum. I morgon söndag deltar vi på den Nordiska Vinner utställningen i samma mässhall.

Det skall bli så spännande att se alla hundarna i vårt grannland och att få ställa ut i sitt eget ”hemland” känns kul.  Jag lovar att återkomma med både resultat och feedback från helgen. Jag vet dock inte när jag får tillgång till dator igen. Jag skall även skriva en artikel om utställningen för sidan Hundmagazinet, vilket skall bli extra kul.

Nu ser jag framemot att träffa alla gamla vänner och även träffa några svenskar som kommit över till utställningen, vi kommer att få en kanonhelg tillsammans, det känner jag på mig. Önska oss lycka till!

HÄR kan ni läsa hela PM för helgen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.