Tänk dig 35 hundar som granne i ett flerfamiljshus

Tänk dig 35 hundar som granne i ett flerfamiljshus. Detta är vardag för dem som bor på Köpenhamnsvägen 6 i Malmö, där har nämligen hunddagiset Lodjuret flyttat in för två månader sedan.

Grannarna har klagat på de högljudda skällandet som håller på från tidiga morgon till sena kvällen. En av grannarna mår så dåligt av skällandet att hon tillbringar dagarna på ett bibliotek för att få lite lugn och ro. Hunddagiset har dock varit tvungna att isolera en del väggar för att kunderna klagat hos en frisörsalong som ligger en trappa ned, men trots isoleringen hörs skällandet. Ägaren till salongen har planer på att flytta om man inte finner någon lösning på problemet.

Ägaren till hunddagiset Lodjuret är också själv ledsen över att de grannarna blir störda, men de har gjort allt som MKB begärt. Miljöförvaltningen kommer nu att göra en utredning i ärendet, till dess fortsätter hundarna leva hundliv på dagiset i flerfamiljshuset.

Se video HÄR

Hunddagis i flerfamiljshus får klagomål

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tänk dig 35 hundar som granne i ett flerfamiljshus

  1. Kapitano skriver:

    Jag gillar hundar men det här var för mycket. Hur sjutton har dom fått tillstånd? Det borde gå att överklaga hos berörd myndighet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.