Amstaffen Maljo behöver inte avlivas

Hunden Maljo får leva, det bestämde Lagmansretten, den norska motsvarigheten till hovrätten i Norge. Maljo skall utvisas från Norge men behöver inte avlivas.

Vilken fin julklapp till alla oss som har följt med Maljos öde allt sedan ägarna flyttade till Norge med honom, ovetandes om att rasen var förbjuden i Norge. Fortfarande kan norska polisen överklaga domen till Högsta domstolen. En månad till får Maljos ägare leva i ovisshet, sedan kan de hämta hem Maljo och ta honom ur landet som ville ta hans liv.

Maljo får leva

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

8 svar på Amstaffen Maljo behöver inte avlivas

 1. :)))) skriver:

  Synd att de inte har samma lagar i Sverige. De har fört in hunden illegalt och mot alla gällande lagar. Hur dum fär man vara. Alla dylika vidriga raser skulle förbjudas.

 2. Dannielle skriver:

  Äntligen! Nu hoppas man bara på att den norska polisen inte överklagar igen!Cardinalens kommentar tänker jag inte ens bemöda mig med att ge ett gensvar på..

 3. :)))) skriver:

  Jag förstår det men kanske om den illegala hunden biter ihjäl någott barn då är du säkert lika tyst.Viktiga beslut ska fattas av kloka män och kvinnor. Dumskallar finns det gott om och de ska hålla sig i bakgrunden när vuxna avgör dessa ting.

 4. Matilda skriver:

  Gud så sjukt att dom fick ta hunden ifrån deras ägare, hade något rört min hund.Hade jag direkt bokstavligt talat dödat den personen ( För ingen rör min hund )mördarhunden som dom kallar den, är den finaste och mest älskade vän jag någonsinhaft. Jag har en mördarhund och väntar barn, folk kan tycka ja är sjuk, men jag ska ha flera tillav JUST den rasen också, för finare ras finns inte. Och alla som är emot den, dom har bara problem och vet inte hur rasen är i sig själv!( det är inte hästens fel om den går fel, det är personen som håller i tyglarna )exakt samma med denna ras är det också.

 5. DragonFaye skriver:

  Åhhhh vad UNDERBART! Och till Guilbert; Du har gått på ryktena om att dessa raser är livsfarliga oavsett vilket. De kan vara underbara och mycket familjekära husdjur, med rätt ägare. Det är inte hundens fel, utan ägarens! Att förbjuda en eller flera raser pga idioter till ägare är sjukt. DÅ ska vi omedelbart förbjuda schäfrar också då de är aggressiva och har skadad många människor. Men det är klart att vi inte gör det. det är ju inte samma sak.. Eller hur…?*suck*

 6. Kicki skriver:

  Då kanske du skulle gå efter dina egna goda råd då Brian Guilbert,

 7. Erika skriver:

  Yeay!!!!!!Och till otroligt korkad 26 år.Precis! Så varför yttrar du dej?

 8. J.D. skriver:

  Att inte tullen sa någonting, när dom tog med sig hunden ditt över, jag läste att tullarbetarna hade hälsat på jycken flera gånger. Konstigt att dom inte sa, att dom var tvugna att vända om, och lämna jycken i Sverige, för att inte få den omhändetagen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.