Hunden Piff tillbaka hemma efter fem dagar i skogen

Lyckan var stor i tisdags hemma hos Emma och Andreas i Sätra då deras 1,5 åriga hund Piff hittade hem efter att ha varit bortsprungen i över fem dagar.

Under en cyckeltur med matte Emma för fem dagars sedan nosade Piff upp ett spår från ett vilt djur, hon stack nosen i vädret och drog till skogs. Emma och hennes kille Andreas letade och letade men hunden var som uppslukad av jorden. Piff hade både sele och ett rep hängades efter sig då och stack, nu började Emma oroa sig för att hon trasslat in sig i något i skogen och inte kunde komma loss.

Dagarna gick och hoppet om att någon skulle finna Piff vid liv började bli allt mindre, just då dök Piff upp haltandes på gården med repet intrasslat i sina ben.  Hon var utsvulten men inte skadad, bara halt pga repet. Lyckan var total då Andreas öppnade dörren och Piff hoppade upp i famnen på honom.

Piff hittade hem efter fem dagar på rymmen

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.