Schäferhane svårt vanvårdad – avlivades

schäferanimerad.gif

I oktober i år sökte en man veterinärhjälp för sin mycket svårt sjuka schäferhane, hunden hade svåra liggsår och var så undernärd att den inte kunde gå. Veterinären såg ingen annan lösning en avlivning av den svårt vanvårdade hunden.

Den 14 åriga hunden bars in till veterinären i en pressening som var nedsölad av kiss och bajs. Hundens klor var inte klippta på flera månader och den hade djupa liggsår samt frätskador av sitt eget urin, detta var den mest vanvårdade hund veterinären någonsin hade sett.

Grannarna hade några veckor tidigare gjort en anmälan om vanvård, men man frågar sig nu varför grannarna inte hade agerat på detta tidigare, hur kan man bara se på då en ett oskyldigt djur far illa? Detta hade trots allt pågått i flera år.

Kolla in länken nedan men jag varnar för mycket starka bilder som fortfarande sitter som etsade på min hornhinna.

Aldrig sett en så dåligt skött hund

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.