Kennel anmäld för störande hundskall – ingen anmärkning

En kennel i Dalhem blev anmäld till miljönämden av sin granne för störande hundskall, lukt och förorening. Miljönämden och länsstyrelsen ansåg att hundskall inte är någon olägenhet i detta fall.

I över ett års tid klagade grannen på hundskall och odörer från grannens kennel i Dalhem. Mannen gjorde en anmälan till miljönämden som nu har kommit fram till att hundarnas skall inte var störande, samma slutsats drar länsstyrelsen. Inte heller fann man att det skulle förekomma onormala lukter från trädgården, kenneln fick ingen anmärkning av miljönämden.

Hundskall ingen olägenhet

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Kennel anmäld för störande hundskall – ingen anmärkning

  1. :)))) skriver:

    Ut med alla sådan verksamheter på landet, det är där det hör hemma. Stora hundar ska inte heller visstas inna i stan i en 2:a bara för att ägaren tycker att det är vackert med en elefant till hund.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.