Hunden Oscar har rest världen runt på sex månader

pisa.jpg

Blandrashunden Oscar skulle avlivas men räddades i sista stund av Joanna Lefson, idag har matte Joanna och Oscar rest runt i 29 länder tillsammans. En riktig snyfthistoria om hur hunden Oscar räddades till livet, Joanna vill uppmärksamma herrelösa hundar och få människor att ge hundarna en andra chans.

Oscar med matte har i år besökt fem världsdelar, det har sammanlagt blivit 29 länder och de har besökt bla Sfinxen, Frihetsgudinnan, Kinesiska muren och lutande tornet i Pisa. En resa som har kostat tre miljoner kronor och tagit sex månader att genomföra. Matte sålde sitt hem, för att ha råd med resan som har varit ett sätt att uppmärksamma herrelösa hundar.

 

A hound the world in 80 days

Jorden runt på fyra tassar

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hunden Oscar har rest världen runt på sex månader

  1. svan skriver:

    Det är dags att höja djurens status i samhället. Jag beundrar Oskars matte.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.