Frejas högsta önskan – en ny husse och matte

Hunden Frejas högsta önskan på julklappslistan var en ny husse och matte, men ännu har ingen velat ta hand om den tre åriga tiken.
Freja kom till hunddagiset i Östersund i september, sedan dess har hon bott där tillsammans med andra dagishundar. Skillnaden är att Freja inte har någon husse eller matte som hämtar henne efter jobbet. Frejas ägare planerade att avliva henne på grund av tidsbrist, men dagisägaren kunde inte med detta utan letar nu efter ett seriöst hem till Freja. Freja är inte vilken övergiven hund som helst utan en hund med mycket känslor och delar gärna med sig av sin kärlek till den som vill gosa med henne.

Hunden som ingen ville ha

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Frejas högsta önskan – en ny husse och matte

  1. :)))) skriver:

    Ytterligare ett bra exempel på att hundar inte ska säljas till dumhuven.Folk köper en hund för lite tidsfördriv, ungefär som att gå på bio och sen tröttnar man av olika anledningar. Nä, inför ett lämplighetskrav ochlicens så slipper vi ha dessa ständiga problem där hundar får avlivasoch människor blir attackerade.

  2. Kao skriver:

    Fattar inte varför folk skaffar hund utan att tänka på att de ska arbeta, resa utomlands och att framtiden kanske kommer förändras på ett radikalt sätt framöver, där en hund inte är lämplig av nån anledning.Jag älskar hundar, särskilt blandraser. Men jag har aldrig skaffat någon av den anledningen att jag är utomlands ca 2 månader om året.Annars skulle jag vara en perfekt matte. Alla hundar tycks gilla mej och jag arbetar inte (inte arbetslös, är sjukpensionär). Har alltså all tid i världen. Men kanske är just den här hunden aningen för stor (och stark) för just mej. Ser att det finns lite sibirian husky i den….en underbar ras.Kao

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.