Hundens Värld – ny gratistidning på nätet för dig som älskar hundar

hvomslag_bild.jpgSveriges första hundtidning på internet helt gratis, Hundens Värld nr 1 ute nu. Bakom tidningen och idén ligger Natasja och Malvina Ravenklint från Tomelilla.

Så här beskriver Natasja och Malvina tidningen Hundens Värld: Vår ambition är att skapa en bra och intressant tidning helt gratis, till Sveriges alla hundägare. Vi hoppas få inspirera er till ett liv i hundens värld, där livet fylls av lek och fantastiska dofter och avtryck. Att ha hund kan vara en livsstil, som ger såväl hund som ägare många härliga upplevelser, glada skratt och dessutom en mer hälsosam livsstil. Livet med hund gör oss friskare, lyckligare och mindre stressade. Med alla de fördelarna är det inte mer än rätt att hunden hamnar i centrum i en tidning som i sin tur kan hamna i din inkorg, bara du anmäler dig för en prenu-meration. Vi hoppas att just du får många läsvärda stunder, tips och råd som kan hjälpa dig med träning eller hälsa och att du hittar något i denna tidning som du inte hittar i andra hundtidningar. Tidningen utkommer 1 gång i månaden och landar direkt i din epost inkorg i pdf format.

Ladda ned nr 1 av Hundens Värld helt gratis HÄR

Vill du prenumerara på tidningen kan du sända ett email och lämna din mailadress till adressen info@hundensvarld.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hundens Värld – ny gratistidning på nätet för dig som älskar hundar

  1. Tack så jättemycket för att du nämner vår tidning i din blogg!Ha kul tillsammans med din hund,Natasja

  2. Kristina Rönnqvist skriver:

    Det här är ett projekt väl värt att följa. Lycka till med den nya hundtidningssatsningen!Kristina

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.