Hund höll på att dö av ögondroppar

Det höll på att gå riktigt illa för hunden Wille då han hittade mattes flaska med ögondroppar. Är man hund och finner en liten flaska så vet alla att man absolut måste leka med den, så fungerar ju hundarna.

Wille hade oturligt nog funnit en flaska med ögondroppar som i detta fall var väldigt giftigt för honom. Bara några timmar efter att Wille bitit hål på flaskan med örondropparna blev han väldigt dålig och fick föras akut till veterinären. Wille hade tur i oturen som kom fram till veterinären i tid, hade han kommit en halv timme senare hade han varit död idag.

 

Hunden Wille nära att dö av ögondroppar

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.