Svävande lyktor – alternativ till fyrverkerier

För djurens och miljöns skull borde man byta ut alla fyrverkerier mot svävande lyktor istället för fyrverkerier. Svävande lyktan är miljövänlig, djurvänlig och ljudlös.

Lyktorna utgörs endast av biologiskt nedbrytbara material som en ring av bambu, rispapper samt en tändsats av pappersmaterial doppat i vax.

HÄR kan du läsa mera om svävande lyktor

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på Svävande lyktor – alternativ till fyrverkerier

 1. Pia Lindgren skriver:

  Så mycket bättre det vore, istället för att ha skakiga och synnerligen olyckliga vovvar.Alla vovvar ÄR INTE jaktraser.Jana-Pia

 2. Michis skriver:

  Eller för den delen istället för att väcka sovande småbarn. *morrar lite om att det minsann inte är nyårsafton förrän IMORGON*Jag tummade detta inlägget, för det var himla bra!

 3. Tina skriver:

  Det här tycker jag låter som ett synnerligt vettigt alternativt för både hundägare som jag själv, och andra som inte gillar smällandet! Vi har missat att köpa sådana här lyktor, är det någon som vet hur man bygger dom själv?Tina

 4. Emma (miljölist) skriver:

  Jag håller med. Svävande lyktor är båda miljövänliga och stämningsfulla. Vi köpte några svävande lyktor från http://www.qmagasinet.com. Det var otroligt vackert och vi blev berörda att se våra stjärnor försvan i himmelen. Effekten är mycket bättre än man förväntar sig. Jag tycker verkligen att man borde byta ut alla fyrverkerier mot svävande lyktor för miljös skull!

 5. mia skriver:

  Ja, de är bra plus, plus. Vi köpte också från http://www.qmagasinet.com

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.