God fortsättning till er alla

happy new year gif.gifGod forsättning till er och era hundar, hoppas ni hade en trevlig nyårskväll. Vi satt hemma bara vi två och firade våran förlovningsdag, hundarna sov så skönt hela kvällen.

Det var bara vid 12 tiden som Tiger reagerade lite över raketerna annars förflöt kvällen som vilken kväll som helst. Det enda som grusade vår nyårsafton var dödsskjutningarna hemma i Finland, kunde inte låta bli att tänka på de sex familjer som så grymt förlorade en anhörig.

Vi var redan tidigt i morse ute på en 6 km promenad ner till havet, underbart väder -6 och solsken, vilken härlig start på det nya året. Jag har trimmat lite på Amber inför utställningen nästa vecka, skall bada och trimma klart på onsdagen. Nu blir det städning som alltid på nyårsdagen, det hör liksom till hemma hos oss. Ha det så gott så ses vi här lite senare igen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.