Lämnades Schäfern att dö i skogen?

En jägare hittade en mycket medtagen schäfer bunden vid ett träd i skogen i Ramnäs i lördags. Polisen letar nu efter hundens ägare.

Schäfern var i mycket dåligt skick då jägaren fann den fastbunden i skogen. Hunden hade strypskador runt halsen som man tror att den fått genom att försöka ta sig loss. Man tror att ägaren har lämnat hunden i skogen för att dö, då den troligen har befunnit sig där i flera dagar.

En del människor skall inte ha hund, vad har man mellan öronen om man lämnar sin hund fastbunden i denna kyla? Vilket hemskt sätt att dö på!

Schäfer lämnades att dö?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Lämnades Schäfern att dö i skogen?

  1. Bitte skriver:

    Upprörande men inte allt för ovanligt. För några år sedan lämnades en ung labradorhane utanför centralstationen i Lund, några dagar före jul. Husse, som studerade i Lund, åkte hem till mamma och pappa och kunde/ville/orkade inte ha hunden med sig. Det tog ganska många kalla vintertimmar innan personalen på stationen förstod att hunden var övergiven. Kul med valp men riktigt jobbigt att ha hund på riktigt? När får vi ett djurskydd som fungerar snabbt och smidigt?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.