Halland snöar igen

snöhund.jpg

Snö och trafikkaos i Halland inför My Dog utställningen på Svenska Mässan i Göteborg. Ett 20 tal olyckor på E6 an under natten och mera snö på kommande under trettondagen och natten till torsdagen.

Jag som är uppvuxen i Finland har länge längtat efter snö, även om det var sovmorgon var jag ute redan strax efter klockan 6 i morse med Tiger i hälarna. Jag, Tiger och Indy tog oss sedan en rejäl promenad i den 30 cm höga snön, hundarna plöjde fram som små snöplogar och ville inte vända hemåt. Jag var tvungen att bära Indy till ytterdörren för han stretade emot och ville fortsätta leka i snön som sträckte sig upp till öronen på honom.

Det fortsätter att snöa, mina tankar går till alla de som skall komma till Göteborg till My Dog utställningen. Kör försiktigt för det är riktigt farligt ute på vägarna, enligt media har det inträffat en hel del olyckor under natten och många vägar har varit avstängda i flera timmar. Ta god tid på er och var försiktiga i trafiken, vi ses på mässan.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Halland snöar igen

  1. muraren22 skriver:

    …problemet på vägarna är ju de utländska långtradarna som kör omkring med blankslitna sommardäck……och dessutom ovana förare….

    • Dog News skriver:

      Många svenskar är inte heller vana vid vinter, de förlitar sig på salt vilket är helidiotiskt i detta väder. Jag blev jätteförvånad då jag flyttade från Finland över att det blir trafikkaos i Sverige då det snöar?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.