Domstolsbeslut gäller inte för norrmän

Många tycker nog som Maljos ägare Monia Johansson, det är inte klokt att norska polisen har mage att begära 5000 kronor för att Monia skall få träffa sin egen hund i 15 minuter?!

Hela Monias jobb för att få hem Maljo har kostat henne över 250 000 kronor, hon har dubbla domstolsbeslut men trots det har hon inte fått träffa sin hund. Nu begär polisen 5000 kronor för att de skall tillåta henne se sin hund i 15 minuter. Något säger mig att domstolsbeslut inte gäller norrmän…..har ett vagt minne av ett tredubbelt domstolsbeslut om en hund som också gällde en norrman och en svensk, där norrmannen trots besluten vägarde svensken sin hund.

Får 15 minuter med Maljo för 5000 kronor

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.