Dalarnas kennelklubb ordnar Svensk Vinnare 2010

svensv2010.jpg

Den 12-13 juni ordnar Dalarnas kennelklubb hundutställningen Svensk Vinner 2010 på Avestavallen i Avesta, du finner nu domarlista och anmälningsinformation på deras hemsida.

Anmälningstiden via internet utgår den 10 maj. Det anordnas inga valpklasser.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Dalarnas kennelklubb ordnar Svensk Vinnare 2010

  1. gunnar eriksson skriver:

    HEJ ! förstår att de e kämpigt med en så stor utställning ! MEN vi blev bemött av en väldigt otrevlig gentleman ca 55 år , vi hade 50 lediga platser att ställa oss på men där fick vi inte stå, efter lite ordväxling började han slå med sitt paraply mot vår bil , mycket otrevligt, när undertecknad gickut efter , 5 minuter då var dessa 50 parkeringsplatser m besatta, trol hade han retat upp sig på någonting, ! ? vår hund blev BIR , men en sån här incident gör oss motsträviga mot er utställning,trol får även mot avesta som STAD , PS vi kan vara en viktig förening ell stort företag som inte kommer att stanna nåt mer i avesta , Å ni ! varför så innihelskotta otrevlig !

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.