Ulf Olsson en hundmördare

Ulf Olsson var inte bara en brutal barn och kvinnomördare utan också en hund och kattmördare. Det sägs att Ulfs enda vän var hans hund Pia-Lotta, men Ulf hade inga vänner, han hade tidigare även mördat sina hundar så det var bara en tidsfråga innan hunden Pia-Lotta skulle gått samma öde till mötes.

Alla kvinnorna som Ulf hade haft närmare kontakt med, berättar samma sak för media: han slog och kontrollerade dem, han har dödat hundar och katter. Hans egna hund Quanto, vred han nacken av, en av sina katter slaktade han i badrummet och en kattunge sköt han med AK 4.

Hunden Pia-Lotta var hans enda vän

Ulf Olsson hittad död

Ulf Olsson hittas död

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.