World Dog Show 2010 i Herning Danmark

WDS2010.jpg

Nu är det snart dags att anmäla sig till World Dog Show 2010 i Herning, anmälningstiden för den förmånligaste avgiften går ut den sista januari.  Här kan du gå in för att läsa mera om anmälningarna och anmälningsavgifterna.

Det börjar vara i senaste laget om du inte har bokat boende, de flesta hotell med 100 km radie från Herning är så gott som fullbokade. Även färjan mellan Göteborg-Fredrikshavn är fullbokad på midsommarafton, om du vill ta hund med ombord. Man kan för all del ta bron mellan Malmö och Köpenhamn men det blir en längre väg att köra för dem som bor högre upp i landet eller i västra Sverige. Hur du än gör så får du inte missa Världs utställningen, det kan vara once in your life time, ifall du inte vill resa långa vägar.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.