Tigers far är med i Hundspecial i tidningen Året Runt nr 3

AretRuntDogNews.JPG

Tigers far Smiley medverkar i Hundspecial i tidningen Året Runt nr 3 som finns ute i affären i morgon torsdag. Det finns också en liten notis om rasen Pomeranian och vad kennel Black Orange’s tycker om rasen.

Stor Hundspecial i Året Runt, flera raser presenteras och medverkande är bland annat kändisar som Anders Bagge med sin hund Ester, Magdalena Graaf med sin franska bulldog Lotta och Magnus Carlsson med sina danska gårdshundar Selma, Pipen, Barbro och Doris.

Tiger är mycket stolt över att hans far Smiley fick vara med på ett hörn och representera rasen Pomeranian. Smiley vann ju Pom Toppen 2007, han blev alltså årets vackraste Pomeranian.

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.