Hund räddade husse ur brinnande lägenhet

dalmation-pups-fire-engine.gifDen senaste tiden har flera hundar och katter utsetts till små hjältar då de har väckt sin husse eller matte då elden kommit lös. I torsdags natt räddade en hund sin husse ur en rökfylld lägenhet i Vetlanda.

Hunden blev orolig då lägenheten rökfylldes och hoppade upp i husses säng mitt i natten, husse vaknade och kunde ta sig ur lägenheten och larma räddningstjänsten. Man evakuerade även ett tiotal andra personer ur flerfamiljshuset, ingen vet hur detta hade slutat om hunden inte hade reagerat som den gjorde. En riktig liten hjälte!

Hund slog larm om brand

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.