Vem övergav sin hund på Malmötåget

rescue_their_lives.jpg

Igår kväll då X2000 tåget nådde fram till Malmö på sin resa från Stockholm, upptäckte personalen en liten lurvig övergiven hund i en transportbur.

Hunden hade rest ensam större delen av resan tror personalen för man hade lagt märke till den, men inte sett någon ägare. Man tror till och med att någon bara hoppat på tåget, lämnat hunden sovandes i sin bur och sedan kallsinnigt stigit av igen.Man undrar hur f.. är ägaren funtad egentligen….bara lämna sin hund på ett tåg, hoppas att ägaren har dåligt samvete i vartfall eller att det är fråga om ett missförstånd och att hunden är borttappad och inte övergiven.

Hunden har tyvärr ingen märkning eller chip så det går inte att spåra dens ägare. Hunden ser däremot välvårdad ut Hunden fick i natt sova på polisstationen men därefter måste man via hundpensionatet finna ett nytt hem till den. 


Vem dumpade hunden på ett tåg till Malmö

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vem övergav sin hund på Malmötåget

  1. klös i ösregn skriver:

    tja ..om den är välvårdad ..så finns det väl många själv kanske ..mattes/husses sjukdom …eller glömska (senil) ..arbetslöshet ( inga pengar att föda hunden ) osv osv ..nån måste verkligen ha varit desperat om man lämnaren välvårdad hund på ett tåg ..men även omtänksamt ..då den inte behövde sitta ute i kylan..hur som helst ..en tragedi är det ialla fall

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.