Polis tvingades skjuta mot kamphund

dog18.gif

Tidigt på lördagmorgon kände sig en polis tvungen att skujta ett skott mot en kamphund, polismannen handlade i nödvärn då han kände sig hotad av hunden.

Då en polispatrull skulle ingripa vid ett lägenhetsbråk i Vårgårda blev en polisman attackerad av en såkallad kamphund, polisen kände sig hotad så han tvingades skjuta mot hunden. Hunden skall inte ha kommit till skada eller träffats av skottet, hundägaren är misstänkt för hot mot tjänsteman.

Polis sköt mot kamphund i Vårgårda

Polis sköt mot kamphund

Polis sköt mot hund

Polis hotades av hund

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Polis tvingades skjuta mot kamphund

  1. M. Beck skriver:

    Det är märkligt att detta är vardag för många människor i vårt land idag. För drygt 2 veckor sedan blev en polis biten i Skanör vid ett ingripande. I Helsingborg inträffade en attack av kamphund mot cyklist och en hund blev biten i samma område. Samtliga hundar räknades som kamphundar.Ändå ylar folk på AB-bloggen: Det är inte hundens fel. Det är lika korkat som att säga om en psykopat som just skjutit ihjäl någon att: Nä, det är inte pistolens fel. Låt alla ha pistol eftersom det är den som håller i vapnet som bär ansvaret. Hur dum får man bli. Vi ser ju i USA hur det är med vapenlagarna. Galningar skjuter hejvilt. Likadant är det med desa dårar som skaffar kamphund. Ägaren till pojken som blev svårt skada av en rottweiler i Helsingborg strax innan jul , menade på att om ungarna inte hade den jävla bollen med sig så hade det inte hänt. Ägaren har redan här presenterat sig som den största jubelidioten i Sverige de senaste 20 åren. Att lämna över ansvaret till en 11 åring med en sådan hund är sinnessjukt och det är ytterligare ett bevis på att en licens och förhöjda försäkringspremier skulle stoppa ganska många av dessa stollar att intressera sig för att skaffa dessa hundar. Ägare till rottweilern hade tidigare haft en pitbull, men tvingats avliva den eftersom även den angripit ett av deras egna barn. Men i sin enfald valde de att skaffa ytterligare en kamphund.

  2. Dannielle skriver:

    Driftwood – Hur kan du få det till hundens fel? Jag skulle klandra tvåbeningen i andra änden kopplet som skaffat sig en hund h*n uppenbarligen inte klarar av istället för att klandra en hel hundtyp..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.