Kina förbjuder hund på menyn

hundpamenyn.jpg

Snart kan hund och katt vara ett minne blott på menyn i Kina, man jobbar nämligen för en lag som skall förbjuda människan att äta hund och kattkött.

Man planerar att införa böter på upp till 5 000 kronor och 15 dagars fängelse för den som äter hund eller kattkött. Den restaurang eller företag som serverar köttet kan bli tvugna att betala upp till en halv miljon kronor i böter. Men som allt annat i Kina så kan det ta flera år innan denna lag kan användas i praktiken. Detta är trots allt ett stort framsteg för Kina och för våra husdjur som dödas på de allt fruktansvärda sätt i Kina.

Hund kan snart försvinna från menyn i Kina

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.