Katt lämnad att dö i skogen – räddades av hund

image010-1.JPG

7 månader gamla pudelhanen Molgan blev en hjälte då han spårade upp en fastbunden kattunge och räddade hennes liv.

Någon mycket elak och hjärtlös person hade bundit fast en kattunge vid ett träd i skogen och lämnat henne där för att dö. Men kattungen skulle ha änglavakt, hon blev räddad i sista stund av pudeln Molgan och hans matte som råkade vara på promenad i skogen.

Molgan fick upp ett spår och sprang fram till trädet där kattungen satt fastbunden, han slickade på katten som då vaknade till. Kattungen var kraftigt nedkyld men hämtade sig fint då hon fick mat och värme hemma hos Molgans matte.

Kattungen Antonia räddades av pudel

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.