Present till hundälskaren som har allt

ängelröd.jpg

Glöm problemet med att finna en present till hundälskaren som redan har allt annat, nu kan du köpa en speciell present – en hundängel av den ras som din vän älskar mest av allt.

Supersöta trädskulpturer som var och en är ett unikt hantverk/konstverk! Allt görs för hand, både utskurningen i furu samt målningen av hunden. Med andra ord så finns det inte två som är likadana! Du kan beställa hunden i vilken färg som helst som finns inom just din ras. De större raserna görs i en större storlek för att göra det hela mer verklighetstroget (att hunden flyger och är en ängel är kanske inte lika verklighetstroget men sååå sött =)). Höjd på skulpturen är ca 20 cm och bredd ca 20 cm. Porto från USA tillkommer och leveranstiden kan variera beroende på hur mycket konstnären har att göra, men ca 3-6 veckor. Läs mera HÄR

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.