Dog News fyller 3 år idag

champagne.gifIdag fyller bloggen Dog News 3 år, vi har de senaste 2 åren varit den mest lästa renodlade hundbloggen som finns registrerad på bloggportalens sida. Av Göteborgs regionens samtliga bloggar (alla kategorier) har Dog News legat konstant bland ca 15 mest lästa privata bloggar.

Allt började på kul, då hette bloggen Pomeranian och handlade enbart om den rasen, men efter ett år så utvecklades bloggen och vi blev tre skribenter och döpte bloggen till Dog News.Då ändrade vi också fokus och koncentrerar oss att ta upp nyheter om hund som vi snappat upp från Sverige men ofta också från utlandet. Vi tar gärna emot tips på nyheter om hundar till vår email dog.news@hotmail.com eller så kan man lämna en kommentar med tex länk till nyhet. Vi publicerar även bilder på läsarnas hundar eller resultat från olika aktiviteter, hör av dig till oss enligt ovan.

Fram tills idag har vi skrivit 2019 inlägg på Dog News och har 2797 godkända kommentarer, vi har ca 4000 unika läsare i veckan för tillfället. Som toppnoteringar har vi haft ca 9000 unika besökare i veckan.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Dog News fyller 3 år idag

  1. Elisabeth skriver:

    Dog News är bra ”hund-läsning”, tittar alltid in när jag är på nätet!

  2. Solveig skriver:

    Gratulerar Dog News! Jättetrevlig,lärorik,förkovrande,förnöjsam läsning om hundar.Kan inte låta bli att läsa här sedan jag upptäckt att ni finns.Därutöver är ni seriösa.Man blir glad av Dog News! Hurra Hurra Hurra

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.