Rottweilervalpar söker nya kärleksfulla hem

hands%20up%20rotty.gif

Tre killar och tre tjejer, letar nu nya kärleksfulla hem, valparna är av rasen rottweiler och någon annan blandning.  Valparna föddes i polisens hundstall för ca 5 veckor sedan, de har haft en mycket fin barndom, men önskar sig nu någon som vill ta hand om dem var för sig resten av deras liv. Det måste vara en hundvan person då valparna snabbt växer sig stora och kräver en van hundhand.

Valparna mamma är en rottweilerblandning och togs omhand av länsstyrelsen från den tidigare ägaren som vanskötte tiken.

Polisen blev väldigt överraskad över valpkullen som bara låg där en morgon, tiken var så undernärd och trots det hade man inte sett att den var dräktig. Surfa in på länken nedan och kontakta tidningen ifall du har hundvana och möjlighet att ge någon av valparna ett kärleksfullt hem.

Valpar söker nya hem

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.